LAADUKASTA MUUTTOPALVELUA

LAADUKKAAT MUUTOT MEILTÄ

Muuttomasi Oy tarjoaa luotettavaa ja laadukasta muutto- ja kuljetuspalvelua ammattitaidolla.

Olemme erikoistuneet kotimuuttoihin ja yksittäisen tavaran kuljetuksiin, toimimme pääasiassa pääkaupunkiseudulla mutta sopimuksen mukaan laajemminkin Etelä-Suomessa.

Meillä et maksa turhasta vaan laskutus alkaa vasta siitä kun olemme saapuneet kohteeseen. Muuttopakettiimme kuuluu iso pakettiauto, kuljettaja sekä tarpeen mukaan kantajia.

Palvelemme asiakkaitamme viikon jokaisena pävänä ja meillä on samat hinnat maanantaista sunnuntaihin.

Muuttomiehemme ovat hyväkuntoisia urheilevia kokeneita alan ammattilaisia.

Yrityksellämme on asianmukaiset luvat ja vakuutukset muuttojen suorittamiseen Suomessa.

Jos herää kysymyksiä niin voit olla meihin yhdeydessä sähköisesti tai soittamalla Ma-Pe klo. 10:00 - 17:00 välisenä aikana.

Arvostelut

huutomerkki
Muuttaja Helsinki -> Helsinki, kirjoitettu 20.10.2019

Todella hyvä ja nopea palvelu! Kaverit tulivat juuri silloin kun sovittu ja hoitivat homman rivakasti ja ammattitaidolla. Olemme nyt käyttäneet heitä jo kaksi kertaa ja mielellään jatkossa uudestaan. 😁

huutomerkki
Muuttaja Helsinki -> Helsinki, kirjoitettu 3.10.2019

Loistavaa asiakaspalvelua sekä sähköpostitse että itse muuton aikana - oli melkein hauskaa muuttaa näiden tyyppien kanssa! Lisäksi oli aivan aikataulussa ja reippaana muuttamassa vaikka oli päivän vika keikka. Hinta-laatusuhde oli kohdillaan, käytän varmasti ensi kerrallakin.

huutomerkki
Muuttaja Helsinki -> Helsinki, kirjoitettu 6.11.2019

Palvelu oli todella ystävällistä ja tehokasta. Suosittelen tätä muuttofirmaa ehdottomasti. Suuri kiitos muuttomiehille, joiden kanssa muutto oli huoletonta ja jopa hauskaa.